Ta mig till havet

Just nu längtar jag efter min oas i Hälsingland. Jag vet varför. Det är en plats, min fristad, där jag kan stänga av jakten på tid och pengar.

Jag kan vara där utan målet att ta mig någonstans, för karriären eller framgången för företaget. Skapa plats för min möjlighet att bara vara. Umgås med min familj och vänner eller vara ensam. En möjlighet att reflektera och meditera. Tänka mina egna tankar. Njuta av träden, stenarna och det vidunderliga havet eller bara ha tråkigt

Jag kan stänga av sociala medier, pinget, presterandet, jobbandet och bara lyssna på vågornas dån och fåglarnas sång. Välja att se naturens gröna vårkrispighet istället för skärmens onaturliga färger. 

När gav du dig själv en oplanerad dag?
När gjorde du något senast som inte hade som mål att ta dig nånstans?
När reflekterade du senast över vad viktigt för dig?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln