Nystarta med 7 goda vanor 

Livet är utveckling, men det är inte alltid vi kan och vill utvecklas. Var befinner du dig? Så här i början av året brukar i alla fall jag hänge mig åt att fundera på hur detta år ska bli ännu bättre än det förra och hur jag ska ta makten över mitt liv och företagets framgång.

Precis som över 30 miljoner andra är jag inspirerad av författaren och ledarskaps gurun Stephen Covey.Stephen ger inga snabba lösningar. Men med sin seriösa och framförallt praktiska teser visar han att med målmedvetenhet kommer man långt. 

Min tanke, 7 veckor framåt är att presentera personliga tolkningar, erfarenheter och tips om hur du(och jag) kan arbeta med de 7 stegen, som alla är beroende av varandra, för ett blomstrande 2018.

Hänger du med?

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln