Om oss

SustainYour Value, är ett konsultföretag som bildades 2008 och som specialiserar sig på hållbara konsulttjänster för företag och individer som vill bygga hållbara och värdefulla företag
Vi har ett stort internationellt nätverk av såväl forskare som professionella och samarbetar med bl a Halvarson & Halvarsson, Solid Affärscoaching och SiLabs.
Tillsammans har vi en lång och bred erfarenhet inom olika områden, såväl nationellt som internationellt. Både som konsulter och rådgivare i CSR-frågor, ledarskap, försäljning- och marknadsföring,  affärsutveckling, projektledning och systemutveckling inom framförallt spelbranschen men även myndigheter och kommuner.

Våra tjänster bygger på relevant forskning och aktuell kunskap som kan tillämpas i praktiken på ett ekonomiskt hållbart sätt.

Förvärv, försäljning eller notering -  spelbolag - klicka här

Vår etikpolicy hittar du här:

Petra Forsström, VD & Founder Petra Forsström, VD & Founder
Hej, vad kul att du hittat till oss. Det har gått nio fantastiska  år sedan jag startade Sustain Your Value. Klicka på bilden så hittar du mer information om mig:-)
Torbjörn Forsström, Senior Consultant Torbjörn Forsström, Senior Consultant

Hej, det är en förmån att ha samma chef hemma som på jobbet. Ledarskapet kan inte bli tydligare. Klicka på bilden så hittar du information om vad jag kan också:-)

Pressmaterial & filer

Läs våra pressmeddelanden på Mynewsdesk.